i love uols!

Nuffnang

Anda suka blog ini?

Wednesday, July 20, 2011

fesyen eksperimen

as-salam.

sekarang kls tengah free sikit.so teringat pulak nak mencoretkan sebarang dua kata dalam blog kesayangan ni.

hmm.mana harus ku mulakan.

sejak dua menjak dok cyling ni kls ada lah rasa sedikit perubahan yang positif kat badan. 

makna kata sedikit tirus la kan.





ni la basikal yang banyak berjasa untuk pembakaran lemak kls.dah kepam dah pun.4 tahun usianya.

so hari tu time nak keluar makan dengan abang ron, kls pun dress up la lebih skit dari hari biasa nak keluar rumah.

siap dengan aksesori semua.baju yang ada tu kls mix and match kan dengan jeans. 

pada kls dah cukup cantik bergaya dah bila tengok kat cermin kan.diri kita.mestila tahu mana elok dengan tak untuk kita.

kls nak posing-posing depan abang ron nak tengok dia nak kata apa.

dengan hati berbunga-bunga kls pergi mengadap duli sambil memberikan pose istimewa yang mengancam.whoaa..

dengan mata terkebil-kebil bajet cun.

abang ron pun tengok..

krikk..krikk..krikk.. <---sempat bunyi cengkerik kau

"ayang! ok tak?" mematikan lamunan abang ron.

"hmm..kenapa awak pakai baju dua lapis??"

"kenapa?? tak elok ke?"

"takla..macam pelik sikit.dah pakai baju kaler hitam.kenapa pakai lagi baju kaler purple?
baju hitam dengan jeans saja pun dah ok"

"baju hitam ni tangan pendek sangat.tu sebab pakai baju purple ni." dengan perasaan tak puas hati.

"hmm..macam pelik sikit la pakai dua lapis"

"ayang tu je yang tak tahu sebenarnya.."

"tahu ape?"

"ni la fesyen HARAJUKU!"

"HARAJUKU???"

kejadahnya harajuku? 

gitulah kekdahnya muka abang ron time tu.macam nampak hantu raya lagaknya!

"harajuku tu trend fesyen dari jepun la..jepun.."

"haa jepang??"

*meluat aku tau dia ni..*

kls dah rupa hantu jeruk dah time ni.geram!

"oklah.papelah.jepun pun jepun la.."

*tu belum pakai trend 'color blocking' lagi tu.

kot 'sentap hati mak nak' terus laki aku.

menggerutu je. 

sebel!

ok takpe.buta fesyen.boleh dimaafkan. 

nak buat macamana kan..

but come on..

HARAJUKU kot!

abang ron tolong jangan google.ngeri.



2 comments:

makdara TERdiva said...

haha!
kalau nak tgk harajuku style ni byk kat times square :D

cannot imegin la mama diva naek beskal dgn pesen cenggitu..ahaks!

Diari-Selebriti-Mama said...

hahha..hilang akal weh naik beskal cenggitu..

gambar tu memang very the hover tau!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Disclaimer

Welcome to my fantasy world! what’s your dreams? everybody comes here; this is fantasy world.
land of dreams.some dreams come true, some don’t; but keep on dreamin’-this is fantasy world.Always time to dream.
so keep on dreamin'. If you focus on what you left behind you will never see what lies ahead! you must not let anyone define your limits because of where you come from. Your only limit is your soul. be imaginative! strong-hearted! only the fearless can be great. So lets live life the way you dream it!
Wildest dreams!

*you can take whatever you want with the backlink*





About Me

My photo
And who am I? That's one secret I'll never tell ... You know you love me. XOXO Love Sweetheart