i love uols!

Nuffnang

Anda suka blog ini?

Monday, March 14, 2011

kls eksesais!

semalam kls pergi eksesais dengan abang ron dan leo.

kami pergi padang bola bawak bola sebiji.main tiga beranak dekat tepi padang uniten tu.

walaupun padang bola ade game waktu tu.peduli ape kan.

kami share saja padang.padang tu luas kot.tapi kami main bola sipi-sipi je la.
takut kang terkena bola pulak.biol sekejap.

memang best la keluar peluh semua.

tapi kls rasa macam tak berapa mencabar sangat la kalau outdoors main sepak-sepak bola kecik.
ala-ala ja kan?

tengoklah hari minggu ni kls ingat nak cari raket tennis.terasa semangat membuak-buak pulak nak main tennis.

dulu time sekolah masuk kelab tenis pun sekejap sangat.tak sempat nak mahir pun.

untuk permulaan ni kls nak main dengan dinding dulu.bagi mahir.
yang penting keluar peluh.dan sihat.

tapi tanak la main sampai body jadi macam vanessa william tu kan.
ngeri.abang ron pun lari.


8 comments:

jღ®ϊ●●ղՕvЗllღ said...

agaga! salam singgah dari auni untuk mama diva :) mwahs! terus follow~~

najwa's said...

suke2 :))

~CiK TiNieY~ said...

sy teringin jgk nak main tenis...tp ms amk degree dl,sy smpt bljr main skuasy je...tu pn ntah pape sy pukul bola...kih3

Hanieqha said...

singgah and follow mama jugak.. header cantik. :D

haziQah said...

wah dua2 mknan kt atas ni mmg sdp ;)

faraa halim said...

hehe, dtg singgah sini,
jawapan yg pasal curang 2 lawak le

Dda Ly said...

waa rajin betul kamu eksesais...hihih

meh ke rumah..
~health centre~
keep in touch ye..♥♥♥

Diari-Selebriti-Mama said...

terima kasih semua bloggers yang singgah dan follow.:)appreciate it!

cik tiniey: he3 sama la kita time main dulu kelaut je bola tu kan..

Dda ly: takde mane rajinnye..seminggu skali je ")

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Disclaimer

Welcome to my fantasy world! what’s your dreams? everybody comes here; this is fantasy world.
land of dreams.some dreams come true, some don’t; but keep on dreamin’-this is fantasy world.Always time to dream.
so keep on dreamin'. If you focus on what you left behind you will never see what lies ahead! you must not let anyone define your limits because of where you come from. Your only limit is your soul. be imaginative! strong-hearted! only the fearless can be great. So lets live life the way you dream it!
Wildest dreams!

*you can take whatever you want with the backlink*





About Me

My photo
And who am I? That's one secret I'll never tell ... You know you love me. XOXO Love Sweetheart