i love uols!

Nuffnang

Anda suka blog ini?

Tuesday, March 15, 2011

tutti frutti bersama noryn aziz

Hari ahad lepas memang mommies outing.

nama je mommies outing tapi still kena bawak leo skali.huhu

kls keluar dengan adinda kls yang juga bawak anak dia sekali.

kami pergi butik ariani.cuci-cuci mata saja.

pehh memang ramai siot orang!

mau tak nya banner sebesar-besar terpampang tulis

'beli satu percuma dua'

mak aii..percuma dua..??

ke aku salah baca ke apa?

selalu buy 1 free 1 kan..?

aduhhh macam-macam promosi sekarang kan.

tapi WALAUPUN kan..still pricey lagi la kalau nak ikutkan..

berbaloi la dengan tudung dan selendang ariani yang gojes itu.

nak cantik kena la bayar lebih sikit..

pastu kami pergi pulak melawat butik mama dekat seksyen 6.

hmm..butik mama memang best.kls suke sangat interior design butik mama.
memang classy gitu.

selesa lah kalau nak shoping-shoping bawak anak sekali.
boleh nak berlama-lama sikit.

tudung dan baju pun cantik-cantik.semua size ada.material kain boleh kata sama saja.senang strecth.

takde istilah tak muat.tapi kalau beli size kecik tu still muat cuma macam sarung nangka sikit la.

kalau nak cari pregnant dress memang heaven lah datang sini.pilih aje.walaupun pregnant still gojes dengan baju butik mama.

turun dari butik mama.bawah butik mama ada kedai aiskrim yogurt tutti frutti.

so apalagi kami pergi basahkan tekak lah.low fat aiskrim katanyaa..tutti frutti ni aiskrim yang kita buat sendiri ikut suka kita.


untuk sapa yang pernah pergi tutti frutti ni tahulah.

memang best!mula-mula pilih aiskrim apa nak pastu letak ikut tekak nak makan banyak mana.pastu pilih topping.ada macam-macam.dah tu timbang.bayar.makannnn..senang!


tengok??sedapkan? simple topping je.leo pilih sendiri.kls memang tak pro lagi nak handle mesin aiskrim tu.sememeh je.tengok orang lain buat cantik je aiskrim naik ke atas.kls punya memang ranap.

kls paling suka red velvet and choc.uhhh!sedapnya!! walaupun makan red velvet gigi pun jadi merah kan.macam rimau makan daging gitu.grrr...

tengah makan tu kls nampak depan meja kami duduk tu noryn aziz.tengah makan tutti frutti jugak dengan big family dia.

cantik ouhh..kecik molek saja orangnya.happy sungguh makan tutti frutti.kls senyum saja dekat noryn aziz.nak bergambarpun ramai orang segan pulak.

teringat time makan dekat tony roma's sunway.tengah sedap makan layan bungee jumping depan tu.tengok-tengok sebelah meja maher zain baru sampai ok.orang lain punya la berebut nak bergambar dengan maher zain.

kls dekat sebelah meja pun buat taktau saja.nak amik gambar abang ron segan pulak.haishhh.

pernah bergambar dengan siti nurhaliza saja. ^^ sangat comel dan baik hati dato' siti kita tu.

berhenti sini dulu. i love u.i love u.


8 comments:

Cik Azizah said...

sedapnya tufti...tapi jijah tak pnh makan pon..teringin nak rasa la...

Diari-Selebriti-Mama said...

:) memang sedap jijah..aiskrim yogurt.try la sekali..mesti nak lagi!

aEvOeCaEdOe said...

like2.. sy follow mama :)

Diari-Selebriti-Mama said...

tks aevo! :)

♥♥P.i.n.K.y MoMMa♥♥ said...

wahhh x minta autograph wat kenang kenangan ke..meleleh i tgk tutti frutti u tu..

Diari-Selebriti-Mama said...

momma:autograph pun takde hihi
memang sedap tutti frutti tu..nanti wiken gi cari.cian meleleh air liur haa

Fitri Senin said...

salam kenal..org bangi ek..????Sama!!!!buka kedai makan soho tu ke..????Suka juga lepak sana!!!!

Diari-Selebriti-Mama said...

fitri: slmt bknalan..yelah.duduk bangi.tapi bikan tuan punya restoran soho tu. ^^P
saya pun suka juga makan sana

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Disclaimer

Welcome to my fantasy world! what’s your dreams? everybody comes here; this is fantasy world.
land of dreams.some dreams come true, some don’t; but keep on dreamin’-this is fantasy world.Always time to dream.
so keep on dreamin'. If you focus on what you left behind you will never see what lies ahead! you must not let anyone define your limits because of where you come from. Your only limit is your soul. be imaginative! strong-hearted! only the fearless can be great. So lets live life the way you dream it!
Wildest dreams!

*you can take whatever you want with the backlink*





About Me

My photo
And who am I? That's one secret I'll never tell ... You know you love me. XOXO Love Sweetheart