i love uols!

Nuffnang

Anda suka blog ini?

Monday, March 14, 2011

SEGMEN: BEN ASHAARI SOAL CINTA



untuk join sila klik SINI
  1. LELAKI pilihan anda ?   
     
    Abang Ron.
    tentunya yang punyai karisma tersendiri. 
    err.. macam adi putra pun ok jugak lalala..

  2. Perlukah lelaki SEKSI ?  

    perlu juga.seksi dalam erti kata selain dari terdedah dan perlakuan.  

    FLASHER-BUKAN-SEKSI! 


    Definasi SEKSI seorang lelaki bagi anda ?   
      
    bagi saya seksi lelaki terletak pada bakat yang dimiliki. lelaki berbakat paling seksi di mata SAYA.  
    *abang ron tau abes aku


  3. LELAKI pastinya sanggup berkorban demi cinta .. Apakah anda rasa LELAKI hanya berkorban sebelum memiliki cinta anda ?  

    ya.ada betulnya.sanggup buat apa saja!
    lelaki waktu ini betul-betul menjadi lelaki sejati.


    Apa jadi selepas dah miliki cinta anda ?   

    berkorban juga.selagi tidak menjadi hak milik.selagi itu berkorban.cuma ada sedikit keselesaan di situ.


  4. Pastinya anda tidak sanggup BERMADU bukan ?

    YA. ada sesiapa yang jawab TIDAK  soalan ni..?? sila angkat tangan. 


    Kenapa ?

    i don't like it. i don't know. i just don't like it. fullstop.
    cengeii ke?? kesah??


  5. Jika anda mengetahui pasangan anda punya teman wanita lain , apakah yang akan anda lakukan ?

    saya korekkk bijik mata dia. 
    bijik mata sapa??  
    bijik mata kedua-duanya sekali.
    ada berani??
    *sambil menyingsing lengan
    waaaa....


  6. LELAKI atau PEREMPUANkah mudah berlaku curang ?
     
    walaupun kedua-duanya ada potensi.tetapi lelaki lebih mudah curang.


  7. SETIA... pada pendapat anda , siapakah yang lebih setia pada cinta ?   

    secara statistiknya..perempuan lebih setia.

     
    Apakah buktinya ?..   

    buktinya perempuan lebih setia menunggu dan mengharungi ketidakselesaan selama 9 bulan untuk melahirkan benih cinta.
    dan lagi..dan lagi..dan lagi benih cinta...sampai penuh satu rumah. 


  8. Apakah anda seorang yang mudah cemburu ?   

    YA. cemburu.
    bukan cemburu buta. cemburu sayang.
    comelkan?  
    comel la sangat kan..

26 comments:

AdiaLuze said...

Jawapan kamu pun best... Memang takde yang sanggup berkongsi kasih kan.. Tapi, kalau dah suratan nak boleh tak terima agaknye yeee..Hehehehe

P/S : Salam kenal...TQ sudi jenguk blog kitee ;)

Nadhirah-chan said...

hahaha bab jawab yang madu tu emosi tol . kihkih ^^

azizul said...

lelaki seksi adalah lelaki berambut kerinting...

bukan rambut korea


Entri Terkini; SEGMEN :BEN ASHAARI SOAL CINTA

Rafi Nilhan said...

saya pun ada bakat..sikit laa..kira seksi ke tu??hahahahahaaa

||aLeaSaRa|| said...

he3...sapa yg berani nak kacau sis punya syurga cinta..meh try tengok.agak23 nak kuar harian metro muka depan cubalah he3....nice try sis..rajin2 ye join segmen bro BA,nanti bertambah kenalan yehaaa!!!

Lieyda said...

hai mama :)

muhamad hanif said...

hahah..

singgah dari blog ben ashaari.

tika said...

huhu...igtkan pe la dan lagi tu...
rupana proses menambah benih cinta...heheh

nice sharing...

Adzriel AB said...

mesti abang tak berani curang. takut jadi kasim selamat.

Cikgu CTE said...

wahhh..ganasnye...sampai nak korek biji mata lagi... he he he..

kita wanita nie, memang lemah..kdg2 apa yang kita nak buat , kita takkan buat akhirnya..

cuak nak komen pjg2 takut terkena kat muka sendiri pulak...

Dekcik said...

jom kite bertukar pendapat =)
dari blog abg ben..
macam2 jwpan..

http://sweetchoc91.blogspot.com/2011/03/segmen-ben-ashaari-soal-cinta.html

GiveAsh said...

brtuahnya si abng ron mamadiva..

Fuuyooh said...

hehe.. sengmen ni memang panas!! hehe n dah follow dah.. hehe

~CiK TiNieY~ said...

sy sokong akak korek bijik mata!hahaha

Alam Manja said...

hehehe...terima kasih follow blog ana...
btl kata kak love... cemburu mesti ada tapi pastikan kena pada tempatnye...
ana follow kak love balik..=)

Fuuyooh said...

selamat pagi : jom baca

http://fuyohblog.blogspot.com/2011/03/ben-ashaari-tuhan-trafik.html

SaYraH WonDerLanD said...

agak comel statement last sekali tu! Huuuu. Tapi kan zaman sekarang ni perempuan ke lelaki ke sama2 je curang. Tapi tendency untuk lelaki curang lebih byk kan kan kan?

mas.saari said...

singgah dari segmen BA
salam perkenalan

macam2 pendapat tentang cinta
jom baca pendapat saya!

solo molo said...

garang jugak ek...


salam ziarah dar segmen s0al hati En Ben...

Diari-Selebriti-Mama said...

thanks to all bloggers who drop here.sangat hargainya!

cte:he3..cakap je tu.geram punya pasal.

aliasara:hahaha..gurau jek!takdenye nak masuk suratkhabar sebab korek bijik mata orang wehh..

mia.lia said...

waa..garangnye..hahaha..
korek terus

risa said...

sweet je jawapan dia..hehehehe

manueng said...

garang...huhu=p

Cik Azizah said...

wah garangnya! nak korek mata perempuan tu...hehehe

NuReLLe said...

hikhikhik..true2...say no to BERMADU!!! :P

mmg baca je pendapat org pasal cinta ni terus jump solan pasal bermadu tu..heee~

Zaman sekarang : curang ialah perkara BIASA??

aEvOeCaEdOe said...

yeah!!! ske2 pendapat anda ^__^

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Disclaimer

Welcome to my fantasy world! what’s your dreams? everybody comes here; this is fantasy world.
land of dreams.some dreams come true, some don’t; but keep on dreamin’-this is fantasy world.Always time to dream.
so keep on dreamin'. If you focus on what you left behind you will never see what lies ahead! you must not let anyone define your limits because of where you come from. Your only limit is your soul. be imaginative! strong-hearted! only the fearless can be great. So lets live life the way you dream it!
Wildest dreams!

*you can take whatever you want with the backlink*





About Me

My photo
And who am I? That's one secret I'll never tell ... You know you love me. XOXO Love Sweetheart