i love uols!

Nuffnang

Anda suka blog ini?

Friday, March 18, 2011

LOVE SWEETHEART: ben ashaari vs arnold schwarzenegger kerana fizikal








haa..tudia

anda bezakan sendiri siapa lebih hebat?

pendapat kls??

toksah dok tanya.jawapan tipikal.  

mesti la abang ron lagi hebat!

haa..kena-mengena tak?

MEMANG TAK.

jadi jangan tanya  

.sat lagi tak pasai-pasai kena tidoq kat luaq.hai..sapa tak sayang laki oii

ada siapa yang belum kenal dengan arnold?..eh ben??  

kls tamo cite pasal arnold sebab dah basi.

kepada yang dah kenal syadap.  

mungkin ada lagi yang belum kenal.

 macam kls dulu la sebelum mengenali dunia blog.

meh sini nak kabo. 

ben ashaari yang ku kenal dot dot dot

*setakat ni la.setahun jagung

ben ashaari bukanlah jaguh bina badan malaysia 

yang baru menggantikan sazali samad tu.bukan.

eh yeke pak ben??

ke hang dah pi test power nak merebut gelaran  jagoan tuh??

oh mungkin ada.aku yang tak tahu.

kang tak pasai kene dumbell dengan pak ben.benjol!

nak cerita tapi tak tahu..

TAPI! tapi3.

haa..

pak ben..hang tetap tak boleh lawan dengan dia ni..

aku kelabukan kat situ

haa...lelaki paling beketuii di dunia! hang boleh??

mau aku lari kalau jumpa dia tengah jalan! 

ngeri kot!

pak ben ni sebenarnya adalah..eh jap.  

macam  tak glam la pulak panggil pak ben kan?

macam pak belang pulak!

okeh bebeh lets start all over again.

ben ashaari bagi kls boleh dikatakan salah seorang tokoh blogger yang disegani.

beliau..ok mula dah..bab ni memang kena skema sikit ok.

beliau berusaha keras dan begitu gigih untuk mencapai kepada tahap sekarang ni.
ruangan blog ben sarat dengan teguran dan nasihat yang boleh menyutik semangat
kepada semua bloggers lain.  

lagi pula untuk bloggers baru macam kls ni.kadang tu teguran ben begitu sinis sampai menusuk ke sanubari.wahh gitu..well.tapi tak apa kls menerimanya in positive way.  

 jangan cepat nak emo.nanti kedut.
*yang hang nak terasa sangat tu kenapa?
tah dia pun tak kenai hang.tah sapa-sapa tah.sikit punya ramai ka followers dia.hadhoii.  

takat hang tu sekali dia ketis saja.tiiiyokk.. pengsann.
ok syadap.sambung cerita.

ben banyak memberi tips untuk bloggers berjaya.

untuk yang masih blur.klik SINI untuk ke blog beliau.

kls petik satu "nak berjaya dalam dunia blog harus melalui penderitaan.." gitu katanyaa

ya.memang kls tengah menderita sekarang ni.derita sakit tengkok.tu salah satu penderitaan la yang kls rasa. belum lagi tahap derita ben yang kita semua tak tahu.   

mungkin muscles dia leper ka asyik duduk sepanjang hari.kita pun taktau.
mungkin jugak semua jari dia beketui akibat terlalu banyak menaip.itu pun derita juga.

sedangkan siti nurhaliza pun bersusah-susah dahulu sebelum di tahap sekarang.  
apatah lagi kita bloggers yang baru menapak.

kls ingin mengucapkan terima kasih kepada ben yang tak lokek untuk berkongsi rahsia.

walaupun katanya win-win situation.tapi tetap juga kalau dia tak mahu.dia ketis saja kan.  

hang jangan nak lawan.tak nampak? bagak tu..

terima kasih kerana menyediakan tapak untuk kami.    

ben dah sediakan tapak maka tak reti-reti lagi nak kayuh??  
 
takkan nak suruh ben juga yang kayuh??

nanti dia start membebel.luruh telinga.

mesti gigih!

praktikkan segala ilmu yang ben beri.

gunakan istilah ben 'bertahan dan menyerang' mesti boleh berjaya macam ben juga.
itu impian semua bloggers.takkan kau buat blog nak baca sorang-sorang kan.mungkin juga ada yang begitu.hanya suka-suka saja. 

ok no komen.

entri yang seadanya ini adalah tanda penghargaan kls
untuk ben ashaari.   

tak tara mana pun nak dibandingkan dengan ilmu yang kls dapat.

maaf kalau entri ini ada menyinggung hati ben atau sesiapa yang membaca.  

khilaf saya.

sekian saja

terima kasih.

ingat ben saja yang boleh?? kls pun boleh!

hah..nahh ambik ni..!




10 comments:

Faztee Danisha said...

takut lol tegnok laki ketul2 gitu..seriau!

makdara TERdiva said...

mcm MDT jugak,mula2 berblog utk suka-suki baca sendiri..alih2 bila org pun suka baca blog kita..terus jadi berkobar2 niat menulis yg terendam selama ni, walaupun grammar bersepah2....haha!


btw..thx sudi join bloglist MDT :) terharu okeh!

Diari-Selebriti-Mama said...

faztee: hihihi..agak semua pun gerun tengok

MDT:betul tu.kalau ada yang suka-suki nak baca.apa salahnya kita share kan.tu yang buat kita bersemangat.

effa said...

ahaha...woow...beznya dpt alek penang..ate teman ni blala dpt alek penang.,,heee

fRaMe+LenSeS said...

hihihi.. macem comel ja.. :D

Nadh datang melawat ni.. Assalamualaikum.

Si Pendusta CInta

estee_8980 said...

amboi panaih lit lit entry tau..kikiki
tp betoi la mmg saspek.eh.. respek la ngan en ben... very the penyayang ngn blogger baru...i like..

SYANI said...

Takutnya tengok lelaki yang banyak ketul tu... Macam nak pecah otot2 & kulit dia tu..

Diari-Selebriti-Mama said...

effa: ate mike ni orang penang ke orang bote??heee...

frame: c0mel ke? hahak..mekasih datang melawat..

estee: sekali-sekala kena panaih..baru meghelit sikit heee ^^P

syani: ekeke..aha kan macam nak keluar alien..

Fuuyooh said...

Fuyoohhh ! berketul ketul badan dia.. real ke?

Such a Mess said...

wowh! caya lah abg ben uh! besar uh! cmner lah nk wat cam dia kn! haahha

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Disclaimer

Welcome to my fantasy world! what’s your dreams? everybody comes here; this is fantasy world.
land of dreams.some dreams come true, some don’t; but keep on dreamin’-this is fantasy world.Always time to dream.
so keep on dreamin'. If you focus on what you left behind you will never see what lies ahead! you must not let anyone define your limits because of where you come from. Your only limit is your soul. be imaginative! strong-hearted! only the fearless can be great. So lets live life the way you dream it!
Wildest dreams!

*you can take whatever you want with the backlink*





About Me

My photo
And who am I? That's one secret I'll never tell ... You know you love me. XOXO Love Sweetheart