i love uols!

Nuffnang

Anda suka blog ini?

Monday, March 7, 2011

kls sangat happy..!!! chillax..!!

macam-macam la kan?kejap sedih..kejap happy..

tapi ini betul-betul kejadian kls sangat

happy happier happiest of all..!!!


hihi

boleh teka ke apa yang kls ganjakan sangat tu..???
ni yang suspen ni.....
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
 POBONDO EH..?
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
uuuu....
.
.
.
.

.
.
.
.
.
.
.
TATATADAAA..   


inilah yang buatkan kls sangat-sangat happy di petang sabtu! 
walaupun plan awalnya nak 55 nalaa tapi turn to 51 sebab bajet lari. 
tapi ini pun dah cukup berbesar hati.
Alhamdulillah syukur.   



bagi 'ratu wayang' suatu masa dulu kedatangan mini panggung wayang ni ke rumah adalah amat-amat dialu-alukan dengan tepukan pengakap.
tepuk dalam hati je la kan.tak mungkin nak gayat depan orang pulak kan..
sejak dah ada anak ni memang sekali saja kls dengan abang ron pergi tengok wayang.itupun tak senang duduk.jadi kalau dah tak boleh pergi tengok wayang kita bawak panggung wayang ke rumah.
 ganas tak?
 hihi   



 technician tengah bertungkus-lumus memasang panggung wayang dalam rumah.



dah siap pasang.
tapi wiring belum siap sepenuhnya lagi.
tengah testing!



ini adalah spek-spek tv samsung plasma 51 inch series 4+ yang kls sendiri pun tak paham.    



wiring dah siap.
sampai ke malam jugaklah nak sambung wayar-wayar yang berselirat tu..    



setelah di vakum bersih dan di buka plastik...
haaa....tudiaa..baru puashati tengok!


kira dalam seminggu dua ni konfem mata kls jadi macam ni....


comelkan..???

5 comments:

Hafeezan said...

pergh.... memang hebat.

Diari-Selebriti-Mama said...

en hafeezan 5 tahun tuu..kumpul duit tengok wayang...ditambah duit popcorn,air,jajan,parking,minyak kete,belanja-belanja sampingan semata nak pegi tengok wayang.da jimat hihi...

azian said...

kls...
perghhhhh...tak tahannnnnnn
bapok beso nyerrrr....
baru pueh hati ek

p/s eh, org atas pun cakap pergh jugak ek...heheheh

Diari-Selebriti-Mama said...

azian:hehe..lepas ni takde alasan dah nak pegi tengok wayang kat luar.dok dendiam kat rumah

Mama Kembar 3 said...

waaa bestnya! besaq giler, konpem puas ati kan... jeles jeles heheheh

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Disclaimer

Welcome to my fantasy world! what’s your dreams? everybody comes here; this is fantasy world.
land of dreams.some dreams come true, some don’t; but keep on dreamin’-this is fantasy world.Always time to dream.
so keep on dreamin'. If you focus on what you left behind you will never see what lies ahead! you must not let anyone define your limits because of where you come from. Your only limit is your soul. be imaginative! strong-hearted! only the fearless can be great. So lets live life the way you dream it!
Wildest dreams!

*you can take whatever you want with the backlink*





About Me

My photo
And who am I? That's one secret I'll never tell ... You know you love me. XOXO Love Sweetheart